KÜLÖNLEGES PROGRAM A CAMPUS FESZTIVÁLON: DVSC-Skonto Riga - Európa Liga mérkőzés

A DVSC-TEVA labdarúgó csapata bejutott az Európa Liga második körébe, ahol a lett Skonto Riga csapatával mérkőzik meg a harmadik körbe jutásért. A csapatok az első mérkőzést Rigában, Lettország fővárosában játsszák július 16-án csütörtökön, 18 órától, míg a továbbjutást eldöntő visszavágóra Debrecenben kerül sor július 23-án 17 órától. Július 23-a a Nagyerdei Stadion környezetében megrendezett Campus Fesztivál első napja is egyben, így a fesztiválozók és a DVSC szurkolói közös programon vehetnek részt, ha úgy döntenek.

14561102958_35b5934ed7_z.jpg

A DVSC és a fesztivál szervezői megállapodtak, hogy a népszerű rendezvény és a népszerű klub kölcsönös figyelmességgel kezelik egymás közönségét, így a különleges alkalom emlékezetessé válhat mindenki számára.
A DVSC a stadion D7 és D8 szektorát biztosítja a fesztiválozók számára a találkozóra érvényes legalacsonyabb áron, amely az egyébként 1500 Ft-ra beárazott szektorban ezúttal 600 Ft. A fesztivál szervezői a 600 Ft-os jegyár 50%-át a fesztivál bérleteinek és aznapra szóló napijegyeinek árában érvényesíti, így a mérkőzést megtekintő fesztiválozók csupán 300 Ft ellenében, azaz 80%-os kedvezménnyel juthatnak be a nemzetközi kupamérkőzésre.

A remélhetőleg jó hangulatú és sikeres mérkőzést követően a Campus Fesztiválon 19.30-kor kezdődik a nagyszínpad programja, így senki nem marad le a Quimby, a holland Caro Emerald, valamint Majka és Curtis koncertjéről és a nap egyéb esti programjairól.