Campus Fesztivál 2015 - Beharangozó

A Campus Fesztivál  július 22. és 26. között ismét a legjobb fellépőkkel várja közönségét. Debrecen színvonalas kulturális eseménye évről évre képes megújulni. Több tízezren jönnek Debrecenbe minden nyáron, hogy megnézhessék az év legnépszerűbb rendezvényét.

Nem feltétlen az egyetemistákat és középiskolásokat várja, hanem a családokat is, mivel több színes kulturális kínálattal bővül a programsorozat. Az elmúlt évben nem csak zenészek léptek föl, hanem a közönség megtekinthette a Dumaszínház tagjainak fellépését is. A szervezők idén is sok meglepetést tartogatnak. Helyszín szokás szerint a Nagyerdei Stadion melletti terület lesz, amely kulturált és igényes infrastruktúrával ellátott szórakozási helyszínt biztosít az érdeklődőknek, ahol néhány napig csak a fesztiválé lesz a hangulat. 

14569723550_b61f8972ff_z.jpg

A programterv még nem teljes, de a biztos fellépők között szerepel Ákos, Tankcsapda, Quimby, Vad Fruttik, Depresszió, Rúzsa Magdolna, Ganxsta Zolee és a Kartel, Bárány Attila, Animal Cannibals, Fish! Majka & Curtis live, Wellhello, Kiscsillag, Chris Lawyer,  Wilkinson, a brit drum és bass zenei producer és DJ, emellett érkezik a holland jazz díva Caro Emerald, és a brit Enter Shikari.  Több száz fellépő, zene, humor, mozi és sok más színes program várja tehát a fesztiválozókat.

A bérletek értékesítése már elkezdődött. Négy hónap múlva Campus, ne maradj le Te se!

Tavalyi fotóinkat a fesztiválról megtekintheted itt.